Åbent hus i vores forening
Publiceret af: Søren Nielsen
Dato: 26-05-2015 23:34:45

Invitation – kom til åbent hus i vores forening

Det er en fornøjelse at invitere dig og din familie til åbent hus-arrangement i
Antenneforening Øst Bramming, hvor YouSee og foreningen er værter.

Få mere ud af din tv-pakke
Vælger du at supplere din tv-pakke med bredbånd og mobil fra YouSee, får du al den bedste underholdning ét sted. Du får samlet adgang til dine tv-kanaler, massevis af film og serier, Danmarks største børneunivers og millioner af musiknumre! Du har adgang overalt i Danmark på alle skærme både smartphone, tablet og computer. Og du bestemmer også selv, hvor du vil se det - både ude og hjemme.

Gode tilbud på bredbånd og mobil
Kom og hør nærmere om de ekstra gode tilbud på YouSee Bredbånd og Mobil. Du får kun de gode tilbud som medlem af Antenneforening Øst Bramming.

Vi klarer aftensmaden!
Der er dækket op til en hyggelig eftermiddag/aften, hvor vi serverer frikadeller og kartoffelsalat.

Vi glæder os til at se dig.

Johannes Jørgensen
Antenneforening Øst Bramming

NB! HUSK at medbringe denne invitation.