Nyhedsbrev November 2014

Nyhedsbrev november 2014

22. november 2014
Hej kære medlemmer
Har I modtaget kampagnebrev fra undertegnede i samarbejde med youSee dateret til at slutte 21. november:

YouSee har forlænget tilbudsdatoen til 12. dec.

Johannes Jørgensen

Ang. Stofa
Firmaet SE/Stofa vil meget gerne have kunder her i Bramming. Det er meget forståeligt; men:
Jeg var nede i hallen, da Stofa inviterede her for ca. 14 dage siden.
En ung medarbejder gav mig priser på Internet (40/5) + den store pakke.
Efter ca. 5 minutters samtale oplyste jeg ham om, at jeg var formand for en antenneforening, som har aftale med youSee. Men han måtte meget gerne sende mig de oplyste tal. Jeg gjorde ham klart opmærksom på, at jeg IKKE skulle have Stofa ind i mit hus. Kun have tilsendt priser på min mailadresse.
Der kommer så et A3brev i lørdags (15. november). Dette indeholdte et stort kryds, som skulle placeres på min ydermur. Der stod, at der var ønsket Internet og Tv. En telefonsamtale om mandagen med medarbejder i Esbjerg munder ud med, at han straks lover at ville ordne denne uoverensstemmelse. Han ville straks sende mig mail, som indeholdt en ”opsigelse” af abonnement. Intet sker – ringer næste dag: samme besked. Intet sker. Så sender jeg mail til Stofa: overskrift Bondefangeri eller uduelighed. Jeg får mail, hvor det så registres at jeg ikke skal have Stofa (jeg havde jo heller ikke bestilt noget!).
I dag (22. nov.) kommer så et nyt brev, som meddeler om mine produkter, og hvornår en tekniker vil komme.
Hvis andre har oplevet noget lignende fra Stofas side, så vil jeg gerne vide det. Send på eljo@webspeed.dk
Johannes Jørgensen