Kom på internettet, når du er væk hjemmefra med YouSee Wifi-spot

Kom på internettet, når du er væk hjemmefra med YouSee Wifi-spot

Udrulles i denne uge til Antenneforening Øst Bramming

Kære medlemmer af Bramming Øst Antenneforening
Senest har I fået Bland Selv-tjenesten i jeres bredbåndsløsning, og nu kan vi tilbyde jer endnu en tjeneste, nemlig YouSee Wifi-spot, som er et nyt trådløst netværk, der i denne uge åbner i jeres forening.

Med tjenesten får alle husstande mulighed for at gå på internettet, når de er væk hjemmefra, og uden at de behøver at bruge mobildata. YouSee Wifi-spot giver nemlig fri adgang til et nyt trådløst netværk via Bredbånd fra YouSee.

Læs mere på yousee.dk/wifi

Alle husstande med Bredbånd fra YouSee får adgang i denne uge

YouSee Wifi-spot installeres automatisk hos jeres beboere/medlemmer med et YouSee modem, som er egnet til det, så dækningen i jeres by kan variere. På den måde får alle YouSee bredbåndskunder mulighed for at være online, når de er i nærheden af et modem med YouSee Wifi-spot.

Jeres beboere/medlemmer med et Bredbåndsabonnement fra YouSee vil i denne uge modtage en e-mail med information om det nye YouSee Wifi-spot. I maj vil alle med Bredbånd fra YouSee modtage yderligere information, da vi her er klar med udrulningen i hele landet.

Følg løbende med i dækningen på landsplan

Trinvis vejledning om YouSee Wifi-spot

Du kan få mere information på yousee.dk/wifi og bl.a. se en trinvis vejledning til, hvordan man kommer i gang.

Her kan du også se et kort over de steder i jeres forening og i resten af Danmark, hvor man kan logge på YouSee Wifi-spot og dermed komme på internettet uden at bruge mobildata.

Se den trinvise vejledning

Påvirkes hastigheden på bredbånd i hjemmet?

Nej, det gør den naturligvis ikke. Andres eventuelle brug af YouSee Wifi-spot via modemmet i den enkelte husstand sker helt uafhængigt og separat fra ens eget internet i hjemmet.

Derfor bliver hverken husstandens bredbåndshastighed eller hjemmenetværkets sikkerhed påvirket.

Se andre svar på spørgsmål om Wifi-spot

Tekst til lokal pressemeddelelse

Vi har lavet et tekstforslag til en presse-meddelelse, I som forening kan sende til lokalpressen eller andre relevante medier, hvis I ønsker at sprede budskabet om foreningens nye muligheder med YouSee Wifi-spot.

I skal blot selv tilrette foreningsnavn med mere, så er den klar til brug.

Hent forslag til pressemeddelelse

YouSee Solutions

Denne e-mail kan ikke besvares
Hvis du vil i kontakt med din YouSee Solutions konsulent, er du velkommen til